El grup humà originari que conforma etc, prové de professionals que exercien la seva activitat, des de 1989, en les empreses pioneres en l’àmbit del process management (direcció integrada de projectes i gestió econòmica del procés constructiu).

El projecte empresarial etc es consolidà l’any 1995 per tal d’oferir un SERVEI INTEGRAL DE PROCESS MANAGEMENT, GESTIÓ, COORDINACIÓ, CONTROL i DIRECCIÓ en el PROCÉS DE CONSTRUCCIÓ de qualsevol tipus d’obra, podent intervenir en totes i cadascuna de les fases del procés.

Etc ha posat tot el ventall de serveis a disposició dels seus clients. Actualment la cartera de clients està composada pels diferents agents que intervenen en el procés de la construcció al nostre país: administracions públiques, grups inversors, promotors, partners d’altres agents consultors, constructors i clients particulars.

L’experiència durant més de 25 anys ininterromputs posant al servei dels clients els coneixements tècnics del nostre equip interdisciplinari que està en permanent formació tecnològica i de processos, i que a l’hora treballa amb els objectius màxims d’ independència, rigorositat i eficiència.
Això ens permet l’excel·lència en el nostre treball, assegurant la qualitat de servei que valoren els nostres clients. La versatilitat del nostre equip tècnic permet optimitzar la relació servei/cost que oferim els nostres clients, qui any rere any (i ja en fa més de 25), ens renoven la seva confiança. Aquesta és, possiblement, la paraula fonamental de la nostra relació amb el client, la nostra raó de ser, el nostre èxit i el nostre futur.

Els valors que caracteritzen la nostra empresa són: